LOOKS

Wij helpen je er geweldig uit te zien

Haarstijlen voor de vrouw

Wist je dat jouw gezichtsvorm bepalend is voor je kapsel? Hieronder een aantal voorbeelden waar wij je graag advies over geven.

Ovaal gezicht

Heb je een ovaal gezicht? Dan kunt je bijna ieder kapsel hebben. Jouw gezicht is bij de kaken smaller dan bij de jukbeenderen. Bij voorkeur neem je een kapsel met verschillende laagjes.

Rond gezicht

Bij een rond gezicht hoort een ronde kin en oogt je gezicht wat voller. Neem een kapsel dat net over je oren valt, zodat je gezicht niet té rond lijkt. Wil je een pony? Houdt deze dan lang en a-symmetrisch.

Vierkant gezicht

Een vierkant gezicht betekent een sterke kaaklijn met een bijna vierkante haarlijn. Probeer eens een kort kapsel dat net onder je kaken valt.

Hartvormig

Bij een hartvormig gezicht is je voorhoofd breed en de kin smal en verfijnd. Meestal ben je de trotse bezitter van een stel opvallende jukbeenderen. Laat je haar niet korter knippen dan kinlengte en ga eventueel voor een nonchalante pony.

Image Hairline voorziet jou van deskundig advies!

Ben je een koel of juist een warm type? Wij adviseren de juiste kleur bij jouw huid, ogen en haar.Haarstijlen voor de man

Hoe ben je jezelf en toch modern?

Stoer gezicht

Volgens ons is het een must dat jouw haar ook daadwerkelijk mannelijk gedragen wordt. Dat kan op verschillende manieren. Het is belangrijk dat niet het hele kapsel overal even lang is. Daarmee creëer je namelijk een vrouwelijk effect. En dat is natuurlijk niet het idee achter deze haarstijl.

Lengtes

Daarom is het een goed plan om wat lange en korte lengtes te laten knippen en/of snijden. Dan hoef je niet eens wat van de lengte af te laten halen. Door verschillende lengtes krijgt het haar meer volume. Je kunt het wat meer punky stylen.

Kleuren

Het is natuurlijk ook een idee om je haar eens een andere tint te geven. Bij donker haar bijvoorbeeld, is het mooi om je haar een wat lichtere kleur kleur te geven. Zo lijkt het alsof de zon ermee gespeeld heeft.

Grijsreductie

Of denk eens aan een grijsreductie. Het resultaat is zeer natuurlijk en verbluffend. Wij hebben daarvoor een behandeling die enkel 5 minuten inwerktijd nodig heeft. Een korte maar krachtige en effectieve behandeling dus.