Wij weaken met het Italiaanse topmerk Davines

Producten van Davines

Davines streeft naar een zo leefbaar mogelijke planeet. Dit merk zet zich in voor schoonheid én sustainability, duurzaamheid. Ook bij de verpakkingen is gelet op de materialen. Bijna alle verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar. Deze producten zijn samengesteld met zuivere ingrediënten die het haar een natuurlijke glans geven. Image hairline maakt gebruik van de haarproducten van dit Italiaanse merk.

Er zijn diverse productlijnen voor alle haartypes.

Vraag onze medewerkers voor meer info en bepaal samen met ons wat het beste is voor jouw haar.

Vanaf €10
CND Shellac nails

LoveNess gel polish

Maak kennis met 'LoveNess'. Innovatief, kleurrijk, trendy en speciaal voor jou ontworpen producten. Alle producten zijn door de professional, voor de professional op de markt gebracht en tot in de puntjes door het panel getest met de daarbij behorende passie. LoveNess is trendsetter op alle vlakken en biedt jou een volledige ondersteuning bij het uitoefenen van jouw beroep.

LoveNess is een hypoallergeen, sterk product en blijft 2 á 3 weken mooi op de nagel zittenen afweekbaar in 10 min. met een speciale vloeistof. Vraag onze medewerkers voor meer info.

Vanaf €24
De Tangle Teezer

De Tangle Teezer

Ons paradepaardje is de Tangle Teezer.

De Tangle Teezer is verkrijgbaar in verschillende modellen en vormen. Deze speciale borstel is ontworpen om lang haar - volledig pijnloos en antistatisch - te borstelen. Zeer geschikt voor kinderen, mensen met lang haar en afro/kroeshaar.

Vraag onze medewerkers om advies hoe je het beste met de Tangle Teezer kunt omgaan. Wij helpen je graag!

Vanaf €15
 

Specialisatie in Krulhaar

Bij Image Hairline zijn uiteraard ontelbare behandelingen mogelijk. The sky is the limit! Of het nu gaat om een klassiek kapsel of een coupe met diverse kleuren. Wij zorgen ervoor dat je weer met een brede glimlach de deur uitgaat!

Specialisatie in krulhaar
Krulhaar is voor veel mensen lastig om mee om te gaan. Het zit geen enkele dag hetzelfde en krult altijd de "verkeerde kant op"... Van regen, vorst en föhnen gaat het pluizen... Herkenbaar? Kom dan eens bij ons! Door mijn eigen krullen en jarenlange ervaring kunnen wij je veel vertellen over jouw krulhaar. Door middel van de juiste producten betreft de verzorging en nog belangrijker de styling helpen wij je graag jouw krullen onder controle te houden.

Daarnaast geven wij ook veel advies over hoe je het beste je haar thuis kunt stylen. Kennis is weten! Wij demonstreren je graag - met zonodig een föhn en borstel in je hand - met de juiste aanwijzigingen hoe je de kapperslook ook zelf thuis kunt bereiken.

LOVE curl Shampoo van Davines

Davines Love Curl Shampoo is een speciale combinatie van enkele essentiële extracten gemengd met speciale, verzorgende elementen om een luxueuze crème te creëren die zorgt voor zachte, goed gedefinieerde en natuurlijke krullen. Mirte-extract herstelt het vochtgehalte en geeft zachtheid en glans. Tevens werkt het ook als een antioxidant door een hoog gehalte aan Vitamine C. Peg 7 Ester uit Olijfolie helpt het vochtgehalte-lipidenniveau te herstellen, dat essentieel is voor krullend haar dat de neiging heeft droog te zijn, en maakt het haar zacht, zijdeachtig en glanzend.

Wij vertellen je graag meer over deze shampoo van Davines.

Sieraden

Bent je op zoek naar een mooi fashion sieraad tegen een eerlijke prijs?

In onze shop laten wij je graag onze collectie sieraden zien. Deze sieraden zijn handgemaakt en tegen een goede prijs verkrijgbaar.

Uitermate geschikt om jouw look geheel af te maken of te geven als een waardevol cadeau aan je vriend of vriendin.

Onze medewerkers vertellen je graag meer over deze sieraden.

Wij helpen je graag!

Wil je direct een afspraak bij ons maken? Bel ons op 0573 - 25 25 99 en wij kijken gelijk wanneer je bij ons terecht kunt.